Forside

Godt Nytt År til alle våre venner !

kenne

Vi venter MT valper i uke 1, 2016

Om rasen

Manchester Terrier og Engelsk Toy Terrier stammer fra samme hund, nemlig Black and Tan Terrieren. De har mange likhetstrekk, og de er begge veldig typiske terriere. De største forskjellene på de to rasene er størrelse g ørene. Den Engelske Toy Terrieren har en mankehøyde på mellom 25-30 cm og ørene rett opp mens Manchester Terrieren har en mankehøyde på 38-41 cm og har hengende v-formede øre. De er livlige, oppvakte og veldig kontaktsøkende.

Om oss

Kennel Tsar-Ping har drevet aktivt med oppdrett og utstilling siden 2006. Vi driver et lite hjemmeoppdrett med et til to kull i året. Vi avler kun på sunne og friske foreldre med godt gemytt og som er frie for vWD og patella lux. Kennelen drives av Eva og Trond Yssen, som holder til i Sarpsborg sentrum. Kennel Tsar-Ping var i 2008 og 2009 plassert på NKK sine lister over mestvinnende avls grupper (ALLE RASER) Vi har eksportert hunder til Sverige, Danmark, Finland, Polen, Nederland og Russland! Les mer om oss!