Kjøpe valp

Å kjøpe valp fra Kennel Tsar-Ping

Vi mener det er en viktig og alvorlig avgjørelse å skaffe seg en hund. Derfor vil vi at de som kjøper hund av oss skal være overbevist om at de har tatt den rette avgjørelsen.

En Manchester terrier og Engelsk toy terrier er ikke en rase som passer alle.

Vi tror på å avle frem familiemedlemmer, og at alle valper trenger masse tid og kjærlighet for å bli gode harmoniske hunder. Vi vil derfor treffe våre valpe interesserte før vi bestemmer noe, og det pleier å bli satt stor pris på av både hunder og fremtidige eiere å få en sjans til å bli litt kjent med hverandre.

Vi bruker å ha et til to kull pr år. Så det er ikke alltid du/dere kan få en valp med en gang, men det er vel verdt å vente på en valp.

Valper som kommer fra oss vokser opp sammen med oss, og som en del av vår familie. Når de fødes har de eget valperom, men det er alltid noen av oss med dem. Når de er modne for mer stimuli kommer de ned i stuen på dag/kvelds tid, sånn at de kan få se og lære av og om den store verden rundt dem. Dette gjør at de lærer seg å bli trygge og harmoniske, vant til lyder som tv, biler, støvsuger, oppvaskmaskin og andre normale hverdagslyder. Fra de er 6 uker er de med på det meste vi gjør, så de blir godt vandt til å kjøre bil, samt at vi prøver å få tatt tog med valpene. De er derfor selvsikre og glade valper som flytter til sin nye familie ved (tidligst) 8 ukers alder.

Valpene blir registrert i Norsk Kennel Klubb, men er forhåndsregistrert i NKK ved salg, veterinær sjekket og vaksinert og microchippet. Vi sender med en valpepakke som inneholder litt forskjellig som kan komme til nytte den første tiden. (ca. 1 kg med fôr, halsbånd m/leiebånd, mappe med info, teppe med lukt av mor, hjemmelagd leke mm)

Vi er tilgjengelig under hele hundens liv etter deres eget ønske.

I retur vil vi mer enn gjerne har oppdateringer og bilder fra den nye hverdagen med valpen/hunden. Da dette betyr utrolig mye for oss. Da vi har valgt å få de til denne verden og det er en ca. 15 årlig forpliktelse.

Våre hunder er vakre og har høy standard i linjene. De gjør stort sett toppresultater på utstillinger. Men vi synes den mentale delen av hundene er viktigst.

Ta kontakt om du er interessert eller det er noe du lurer på.