Valper

Manchester terrier: Vi venter valper vår/sommer 2019.

Engelsk toy terrier:Vi venter valper vår/sommer 2019.

Å kjøpe valp fra Kennel Tsar-Ping.

Vi mener det er en viktig og en alvorlig avgjørelse å skaffe seg en hund. Derfor vil vi at de som kjøper hund av oss skal være overbevist om at de har tatt den rette avgjørelsen.

En Manchester terrier og Engelsk toy terrier er ikke en rase som passer alle. Vi tror på å avle frem familiemedlemmer, og mener at alle valper trenger masse tid og kjærlighet for å bli gode harmoniske hunder. Vi vil derfor treffe våre valpe interesserte før vi bestemmer noe, og det pleier å bli satt stor pris på av både hunder og fremtidig eiere å få en sjangs til å bli litt kjent med hverandre.

Vi bruker å ha et til to kull pr år. Så det er ikke alltid du/dere kan få en valp med en gang, men det er vel verdt å vente på en valp.

Valper som kommer fra oss vokser opp sammen oss og som en del av vår familien . Når de fødes har de eget valperom, men det er alltid noen av oss med dem. Når de er modene for mere stimuli kommer ned i stuen på dag/ kvelds tid, så de kan få se og lære av/om den store verden som er rundt dem. Dette gjør at de lærer seg å bli trygge og harmoniske, vant med lyder som tv, biler, støvsuger, oppvaskmaskiner og andre normale hverdagslyder. Fra de er 6 uker er de med på det meste vi gjør, så de blir godt vant til å kjøre bil samt at vi prøver å få tatt tog med valpene. De er derfor selvsikre og glade valper som flytter til sin nye familie ved (tidligst) 8 ukers alderen.

Valpene er forehånds registrerte i Norsk Kennel Klubb, veterinær sjekket og vaksinerte og microchippet. Vi sender med en valpepakke som inneholder litt forskjellig som kan komme til nytte den første tiden. (mappe med info, teppe med lukt av mor, hjemme laget leke samt valpepakke.

Vi er tilgjengelige under hele hundens liv etter deres eget ønske.
Tilbake vil vi mer enn gjerne ha oppdateringer og bilder fra den nye hverdagen med valpen/hunden. Da dette betyr utrolig mye for oss. Da vi har valgt å få de til denne verden og det er en ca 15 årig forpliktelse.

Våre hunder er vakre og har høy standard i linjene. De gjør stort sett toppresultater på utstillinger. Men vi synes den mentale delen av hundene er viktigst.
Ta kontakt om du er interessert eller lurer på noe simple-smile

 

kennel-treff

Kennel Treff 06.09.2015

Valper-Kull 1

Kull 1 født 30.08.2006